Εκδηλώσεις Ιππικού Συλλόγου Ναυπακτίας κ Δωρίδας

1)Κεντρική εκδήλωση του συλλόγου είναι η ιππική παρέλαση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την Κυριακή του Θωμά στην παραλία της  Χιλιαδούς Δωρίδας . Τα μέλη του συλλόγου αλλά και φίλοι του συλλόγου παρουσιάζουν τα άλογά τους σε ένα κοινό που ξεπερνά τις 2000 άτομα από την ευρύτερη  περιοχή και πραγματικά στηρίζει το σύλλογο σε κάθε του βήμα.

2)Η τριήμερη έφιππη  εκδρομή του γύρου της λίμνης του Ευήνου που μάλλον θα καθιερωθεί και αυτή για κάθε χρόνο τον Ιούλιο απλά μένει να <<κλειδωθεί>>  ημερολογιακά λόγο ανωμαλιών του καιρού της εποχής. Περίπου 110 χιλιόμετρα δοκιμασίας για τα άλογα και τους ιππείς. Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες.

3)Η εκδήλωση στα Ρουπάκια (ορεινή Ναυπακτία) στα πλαίσια αναβίωσης του ποιμενικού βίου του δήμου Πυλήνης είναι μια επίσης σημαντική εκδήλωση με έντονη παρουσία αλόγων.

4) Η συμμετοχή αλόγων Ε στο Δήμο Αντιρρίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου τους καλοκαιρινούς μήνες.

5) Παρέλαση στην πόλη της Ναυπάκτου παραμονή Χριστουγέννων ή πρωτοχρονιάς για τα κάλαντα με λίγα άλογα , άμαξα και παιδιά που τα τραγουδούν.

6 ) Την τσικνοπέμπτη ο ιππικός σύλλογος συμμετέχει εθελοντικά  στα δρώμενα της αναπαράστασης του επαχτίτικου γάμου που διοργανώνουν οι <<πολιτιστικές διαδρομές >> και ο δήμος Ναυπακτίας .

7) Συμμετοχή στην διεθνή έκθεση Diana outdoor με ντόπια άλογα και εξοπλισμό.  

Συμμετοχή σε εκδηλώσεις άλλων ιππικών  συλλόγων σχεδόν σε όλους τους κοντινούς  όπως Ανδραβίδας ,   Ακράτας , Αιγίου κ.α  στέλνοντας  αντιπροσώπους ιππείς και άλογα.

Η αγάπη μας για τα άλογα και η αποδοχή από το κοινό , μας κάνει να μην αντιστεκόμαστε σε προσκλήσεις – προκλήσεις πολιτιστικών , αθλητικών κ.α συλλόγων . Στόχος του ιππικού συλλόγου είναι να εμφανίζουμε το άλογο όλο και πιο πολύ σε διάφορες εκδηλώσεις , φυσικά με τρόπο που να το αναδικνίει σεμνά στον νέο του ρόλο ανάμεσά  μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Τελευταία Σχόλια